085 079 4600 | info@bdm.nl | offerte | De Syl 3 - 8701 PX - BOLSWARD
Bouwmaatvoering

Ieder bouwwerk start met de juiste maatvoering. Bij de bouw van een woning, bedrijfspand of een loods, meet Brandsma Digitaal Meten eerst de bestaande situatie in. Daarna kan de ontwerpfase beginnen. Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste apparatuur en software. Zo garanderen we nauwkeurige inmetingen en heeft u altijd de juiste maatvoering bij de hand.

Onze diensten: 

  • Inpassen in bestaande situatie
  • Uitzetten grondwerk, fundering, casco, installatiewerk, ankers, ook direct vanuit 3D model of IFC
  • Kadastrale inmetingen
  • Inmeten paalmisstanden
  • Inmeten asbuild gegevens, uitwerken BIM-Model in 2D en 3D
  • Inspectie zonnepanelen met een drone
    Direct contact

 

One-man total station
Wij werken met one-man total station’s: één man doet het werk. Eén van onze ervaren landmeters plaatst een totaalstation op locatie. Terwijl hij rondloopt blijft hij verbonden met het totaalstation en meet hij alles in. Snel én betrouwbaar!

Altijd betrokken
BDM is niet alleen betrokken bij de beginfase van de bouw. We helpen u bij het uitzetten van het grondwerk, het palenplan en de funderingen. Maar ook tijdens de bouw en erna blijven we betrokken. Wij werken met one-man Total Station’s: één man doet het werk.

Innovatief
We zijn altijd aan het kijken naar wat de markt ons kan bieden. We werken met grote merken zoals Trimble en Leica maar we houden ook in de gaten wat de rest van de markt biedt.  

Kadastrale metingen
Ontstaat er discussie over de ligging van een kadastrale lijn of perceelgrens? Dan kunnen wij voor u een controle uitvoeren en de kadastrale lijn in het veld uitzetten. Metingen verrichten we volgens het Kadaster meetprotocol. We leveren de data bij het Kadaster aan. Daarna kunt u als grondeigenaar de gegevens notarieel vast laten leggen.

Zonnepanelen plaatsen en inspecteren
Wilt u zonnepanelen plaatsen? Dan is het belangrijk om goed in beeld te hebben waar u de panelen kunt plaatsen en waar ze het meeste rendement opbrengen. Met een drone brengen we de locatie en alle obstakels in beeld. Zo weet u waar zon én schaduw is, en hoeveel panelen u kunt plaatsen. Ook voor inspectie van geplaatste panelen bent u bij ons op de juiste plaats. 

Projecten