085 079 4600 | info@bdm.nl | offerte | De Syl 3 - 8701 PX - BOLSWARD

Nieuwe locatie voor BDM in Bolsward

Sinds de zomer van 2021 zijn we gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand aan de A7. Een mooie zichtlocatie in het voor ons vertrouwde Bolsward. De nieuwbouw geeft ruimte aan de groei die we doormaken in opdrachten voor digitaal meetwerk. Het is onze inzet om slimmer te werken, dat kan met een hecht en de inzet van innovatieve technische oplossingen. Voor het welzijn van de medewerkers bevat het nieuwe pand (investering ruim 1 miljoen euro) een fitnessruimte, klimaatbeheersing, sta-zitbureaus en een kantine met groot terras aan het water.

De hele inrichting is van ‘nu’ met een open en frisse indeling en leuke details zoals het fotobehang. Het gebouw is klimaatneutraal met ruim 140 zonnepanelen. Ook zijn er vier laadpunten voor elektrische auto’s, twee daarvan zijn direct in gebruik genomen voor nieuwe bedrijfsauto’s.

In 2022 bestaat BDM 15 jaar, een prachtige gelegenheid om belangstellenden en potentieel nieuwe collega's  via een open dag te laten zien wat we bereikt hebben én waar we met elkaar naartoe willen de komende jaren.

Bekijk hier de timelapse van de bouw: https://youtu.be/fb-KFFM4gNc 

20210702-JP16630278